Andratx

Campanya “Sortim a jugar!” per fomentar el joc en català

La Fira d’Andratx serà la primera que comptarà amb un estand dedicat a les activitats lúdiques en llengua catalana.

El departament de Participació Ciutadana i Presidència, ha posat en marxa aquesta iniciativa que té com a objectiu principal acostar el joc en català a la població mallorquina.

Amb aquesta finalitat, la Direcció Insular de Política Lingüística ha preparat una parada amb tallers lúdics que tendrà presència a fires d’arreu de l’illa sota el nom “Sortim a jugar!”.

Aquest cap de setmana els nins i nines que visitin la Fira d’Andratx podran aturar-se a jugar a l’estand dedicat a activitats lúdiques en llengua catalana a partir de dissabte 7 d’abril de 14 h a 19 h i dia 8 d’abril d’11h a 16 hores.

Inauguració

La inauguració serà el diumenge 8 d’abril, a les 12.15 h amb la presència de Jesús Jurado, vicepresident i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència, Aina Sastre, directora insular de Política Lingüística i la batlessa d’Andratx, Katia Rouarch.

La campanya, sota el lema “Sortim a jugar!”, compta amb diferents tallers de jocs (jocs de taula, jocs gegants, dinamització infantil i jocs tradicionals entre altres), adreçats principalment a infants i joves.

Amb aquest projecte el Consell de Mallorca pretén donar a conèixer una oferta de lleure en català, alternativa i que fomenti els valors de la igualtat i el respecte. Alhora, també es vol informar els pares i mares dels recursos lúdics disponibles en la nostra llengua.