Andratx Portada

Aliments per a Cáritas gràcies a la Fira d’Andratx

Es tracta d'una iniciativa que va posar en marxa ja fa quatre anys de manera conjunta els departaments de Serveis Socials i de Promoció de Comerç

200 Quilos d’aliments per a Cáritas

Una vegada més el municipi d’Andratx ha tornat a mostrar la seva faceta més solidària, i aquesta setmana ha fet entrega a la Fundació Cáritas Andratx de més de 400 productes -uns 200 quilos- d’aliments no peribles recollits durant la celebració de la Fira d’Andratx 2018 el passado 7 i 8 d’abril.

Es tracta d’una iniciativa que va posar en marxa ja fa quatre anys de manera conjunta els departaments de Serveis Socials i de Promoció de Comerç, i que es basa en un concepte simple: per disposar d’un stand a la Fira d’Andratx, una de les més visitades de la primavera balear, no cal una quota ni cap quantitat monetària, sino que s’ha de fer entrega d’un lot d’aliments de primera necessitat al departament de Comerç de l’Ajuntament, que és qui organitza la Fira, i que està regit per Gaspar Alemany.

Passada la Fira, i recopilat tot el menjar entregat, és el torn del departament de Serveis Socials, regit per Xisca Castell, de fer arribar aquests aliments a Cáritas Andratx, per a que d’aquesta manera puguin arribar a les famílies amb menys recursos del municipi.
ANDRTX CARITAS ALIMENTOS
És una més de les diferents campanyes de caràcter solidari que es posen en marxa des de l’Ajuntament durant tot l’any, i que suposen “un gran benefici per a les famílies més necessitades del municipi, que podran rebre aquests productes durant els propers mesos, i per això mateix tenim previst realitzar més accions similars en el que queda d’any”, ha afirmat Castell.

Gaspar Alemany, per la seva banda, ha afegit que “tota ajuda és poca, i sempre que estigui en les nostres mans poder aportar algo, per por que sigui, per a que aquesta gent amb menos recursos pugui rebre ajudes com aquesta, que ningú tengui cap dubte de que així ho farem”.

||| PUBLICIDAD ——————————
SAFINESTRAANDRATXBANNER
PRINTANDRATX
ANSAT
VISITA ANDRATX

 ||| —————————————————– |||