Andratx

Licitació de les obres de millora del Col·legi Públic Es Vinyet

Inclouen la reforma dels nuclis de banys de la planta baixa i de la primera planta, que corresponen als espais d’infantil, de primària i de professors. Tindran un termini d’execució de 4 mesos.

||| PUBLICIDAD
SAFINESTRAANDRATXBANNERVALLTERRA ANDRATX EXCAVACIONSPRINTANDRATX
ANSAT

La Conselleria d’Educació i Universitat continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de millora de l’IES Guillem Sagrera, de Palma, del CEIP Es Vinyet, d’Andratx, i del CEIP Joan Mas i Verd, de Montuïri. Aquests tres projectes de millora surten a licitació per un total de 725.418 euros.

Obres de reforma previstes al CEIP Es Vinyet

Les obres de reforma previstes al CEIP Es Vinyet, d’Andratx, inclouen la reforma dels nuclis de banys de la planta baixa i de la primera planta, que corresponen als espais d’infantil, de primària i de professors del centre. Aquestes obres surten a licitació per un import de 225.112 euros i, una vegada licitades, tindran un termini d’execució de 4 mesos.

El projecte de reforma preveu diferents actuacions a dues plantes del centre:

• Reformar els nuclis de banys dels espais d’educació infantil, de primària i de professors a la planta baixa de l’edifici.
• Anul·lar la fossa sèptica existent.
• Dotar el bany dels professors de clavegueram i connectar-lo a la xarxa.
• Reformar els nuclis de banys d’educació primària de la primera planta.

Aquestes actuacions se sumen a les realitzades els anys 2016 i 2017, entre les quals es troba la supressió de barreres arquitectòniques del centre.

A %d blogueros les gusta esto: