Curtmetratge “l’Ombra del Minotaure”

L’Associació Cultural Fan-Art-X farà un acte de presentació el proper dissabte, dia 30 de juny a les 20:00 hores, al teatre Sa Teulera d’Andratx. En aquest acte es presentarà la Junta Directiva formada per:

JUNTA DIRECTIVA
En aquest acte se donarà a conèixer el primer projecte de Fan-Art-X: el curtmetratge “l’ombra del Minotaure” escrita, dirigida i produïda pels membres d’aquesta nova associació.

La intenció de Fan-Art-X és fer arribar a tothom tot tipus de projectes artístics (teatre, música, audiovisuals…) que els socis proposin i que, entre tots, se puguin dur a terme. Per aquesta raó, a l’acte de presentació i estrena se demanarà una donació de 5€ per a que aquesta sigui la primera de moltes passes.

L’associació té la voluntat d’esdevenir una gran família i, per aconseguir-ho, només caldrà enviar un correu a fanartx2017@gmail.com o contactar a través de les xarxes socials per tal de poder participar de manera activa.

vilaAndratx

Informació del municipi d’Andratx