s'Arracó / Sant Elm

Presentació de les Festes de s’Arracó

A partir del cap de setmana, multitud d'activitats per a tots els públics

S’atraca ja el final de l’agost, i un any més l’Ajuntament d’Andratx ha presentat les Festes de s’Arracó en honor a Sant Agustí i a la Mare de Déu de la Trapa.

Es tracta d’una de les celebracions més esperades de l’estiu en el municipi, i que tanca el programa de festes després de viure les d’Andratx, Port d’Andratx, Sant Elm i Sa Coma.

Unes festes que comencen ja amb magnificiència: aquest primer divendres podrem gaudir de dos dels esdeveniments més destacats. En primer lloc, la repicada de campanes i la desfilada, ball i pregó dels “Caparrots de s’Arracó”, acompanyats de colles d’altres municipis de Mallorca. I poc després, la Revetlla de Carnestoltes d’Estiu, una de les festes que més es viuen en el municipi, i que omple la Plaça Weyler d’alegria i diversió dels arraconers i de tots els que ens visiten en un dia tan assenyalat.
PUBLICIDAD
SA FINESTRA ANDRATX
ANDRATX LINEA
VALLTERRA ANDRATX EXCAVACIONS
ANDRATX LINEA
ELECTROTECNICA
ANDRATX LINEA
PRINTANDRATX
ANDRATX LINEA
ANSAT
ANDRATX LINEA
RADIO TAXI ANDRATX
ANDRATX LINEA
FINCA SON ESTEVE ANDRATX
ANDRATX LINEA

Multitud d’activitats

Apartir del cap de setmana, multitud d’activitats per a tots els públics, i que es perllongaran fins al proper 15 de setembre. Un programa pensat pels més petits, amb jocs populars, gimcanes, carreres de cintes, jocs d’embuts… i una nova edició del Correfoc Infantil; i també pels no tan petits, amb el sopar per a la Gent Gran de s’Arracó i Sant Elm, o l’exposició de manualitats de les mestresses de casa.

Tampoc poden faltar el sopar popular ‘s’Arracó torra un bou’, el concurs de plats ecològics, ni la Trapa Trail. I, per descomptat, la missa solemne en honor al Sant Crist de s’Arracó; i la processó en honor a la Mare de Déu de la Trapa.

Des d’aquest cap de setmana, per tant, tot un seguit d’activitats durant gairebé 20 dies per a tots els gustos i totes les preferències, i que poden consultar de manera completa a la pàgina web de l’Ajuntament d’Andratx http://www.andratx.cat

PRINTANDRATX
RADIO TAXI ANDRATX