El GOB denuncia la passivitat de Costes

La zona de Sant Elm que s’ha esfondrat per les tempestes, són terrenys d’una concessió caducada, que té sentència de demolició i que Costes no ha obligat a executar

PUBLICIDAD
VALLTERRA ANDRATX EXCAVACIONS
ANDRATX LINEA
ELECTROTECNICA
ANDRATX LINEA
PRINTANDRATX
ANDRATX LINEA
ANSAT
ANDRATX LINEA
FINCA SON ESTEVE ANDRATX
ANDRATX LINEA

La terrassa que s’ha esfondrat aquests dies a Sant Elm i que ha estat notícia, pertany als terrenys en els que existia una antiga concessió per restaurant, terrassa i piscina, a Cala Conills. Aquesta concessió està caducada per sentencia de l’Audiència Nacional al 2013 i ratificada pel Tribunal Suprem al 2014.

En aquesta sentència, s’esmenten una sèrie d’il·legalitats perpetrades per part de la concessionària al llarg dels anys i que varen motivar la sentència de caducitat després de la denúncia inicial de la Comunitat de Propietaris de Porto Drac.

Després de gairebé 4 anys des de la resolució final del TS i 5 després de la sentència ferme de l’Audiència Nacional, Demarcació de costes continua sense obligar als antics concessionaris a complir amb la Sentència i la resolució administrativa que obliga als explotadors a assumir els costos de la demolició dels elements que hi esmenta.

El GOB demana a Demarcació de Costes que obligui a l’execució de la demolició i recuperi aquests terrenys del Domini Públic Martítimo Terrestre, tal i com li pertoca. Cal una actuació administrativa contundent sobre aquesta concessió ja caducada per les múltiples infraccions que s’hi havien escomès.- GOB

Previous post El Club de Vela del Port d’Andratx rinde homenaje a sus mejores deportistas
Next post Refuerzan la limpieza viaria con la incorporación de dos nuevos vehículos

Descubre más desde www.vilaAndratx.com

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Sigue leyendo