28/03/2023

El GOB denuncia la passivitat de Costes

Cal una actuació administrativa contundent sobre aquesta concessió ja caducada per les múltiples infraccions que s’hi havien escomès

La zona de Sant Elm que s’ha esfondrat per les tempestes, són terrenys d’una concessió caducada, que té sentència de demolició i que Costes no ha obligat a executar

PUBLICIDAD
VALLTERRA ANDRATX EXCAVACIONS
ANDRATX LINEA
ELECTROTECNICA
ANDRATX LINEA
PRINTANDRATX
ANDRATX LINEA
ANSAT
ANDRATX LINEA
FINCA SON ESTEVE ANDRATX
ANDRATX LINEA

La terrassa que s’ha esfondrat aquests dies a Sant Elm i que ha estat notícia, pertany als terrenys en els que existia una antiga concessió per restaurant, terrassa i piscina, a Cala Conills. Aquesta concessió està caducada per sentencia de l’Audiència Nacional al 2013 i ratificada pel Tribunal Suprem al 2014.

En aquesta sentència, s’esmenten una sèrie d’il·legalitats perpetrades per part de la concessionària al llarg dels anys i que varen motivar la sentència de caducitat després de la denúncia inicial de la Comunitat de Propietaris de Porto Drac.

Després de gairebé 4 anys des de la resolució final del TS i 5 després de la sentència ferme de l’Audiència Nacional, Demarcació de costes continua sense obligar als antics concessionaris a complir amb la Sentència i la resolució administrativa que obliga als explotadors a assumir els costos de la demolició dels elements que hi esmenta.

El GOB demana a Demarcació de Costes que obligui a l’execució de la demolició i recuperi aquests terrenys del Domini Públic Martítimo Terrestre, tal i com li pertoca. Cal una actuació administrativa contundent sobre aquesta concessió ja caducada per les múltiples infraccions que s’hi havien escomès.- GOB