Portada

Portes obertes al jaciment de Son Mas

Els tallers continuaran durant la setmana, i serà aquest divendres quan s'inaugurarà l'exposició monogràfica de les troballes i resultats dels tres anys d'excavació al jaciment de Son Mas

Avui dimarts han començat les III Jornades de patrimoni de portes obertes al jaciment de Son Mas, que es perllongaran durant tota la setmana amb activitats molt diverses.

42489203_1545343048899215_6481281983841304576_o
Els tallers continuaran durant la setmana, i serà aquest divendres quan s’inaugurarà l’exposició monogràfica de les troballes i resultats dels tres anys d’excavació al jaciment

Avui s’ha fet un taller d’introducció al món de l’arqueologia mitjançant l’excavació d’un jaciment, dirigit als alumnes de l’Institut Baltasar Porcel.

Els tallers continuaran durant la setmana, i serà aquest divendres quan s’inaugurarà l’exposició monogràfica de les troballes i resultats dels tres anys d’excavació al jaciment de Son Mas.

La visita guiada al jaciment es podrà fer tant el divendres 28 (a les 19h) com el dissabte 29 (a les 10h), juntament amb els directors de l’excavació.

 

MAS ANDRATX

SA FINESTRA
PUBLICIDAD
saSocietatAndratx
ANDRATX LINEA
VALLTERRA ANDRATX EXCAVACIONS
ANDRATX LINEA
ELECTROTECNICA
ANDRATX LINEA
PRINTANDRATX
ANDRATX LINEA
ANSAT
ANDRATX LINEA
FINCA SON ESTEVE ANDRATX
ANDRATX LINEA