Andratx

Activitats de Nadal al municipi d’Andratx

El diumenge dia 16 hi haurà un dels plats fots del Nadal a Andratx: el Mercat de Nadal

Aquesta setmana continuen les activitats de Nadal al municipi d’Andratx, amb l’àmplia agenda que s’ha preparat des del consistori.

Demà dimarts hi haurà un concert molt especial de nadales al Centre de Dia, oferit per la Coral Municipal d’Andratx i el Grup de Dansa. A les 12h, amb l’entrada gratuïta.

Cap de setmana

Ja pel cap de setmana, hi haurà dos concerts més: l’oferit per la Coral Municipal d’Andratx, el cor de petitons, la coral infantil i la coral Veus de Ponent, juntament amb l’Orquestra de Cambra Johannes Palaschko, i sota la direcció de J.M.Moreno; serà el dissabte 15 a l’Església d’Andratx després de la misa de les 19h. L’altre serà el diumenge a l’Església de s’Arracó, a les 18h, oferit per Veus de Ponent.

Mercat de Nadal

El diumenge dia 16 hi haurà un dels plats fots del Nadal a Andratx: el Mercat de Nadal. Des de les 10h fins a les 17h la màgia estarà present a la Plaça Espanya d’Andratx, amb una variada oferta de productes nadalencs, desde bijuteria, vidres, figures i objectes de fusta, cuir, tèxtil o fang, així com alimentació, vins, i productes típics d’aquestes dates. A les 11h actuarà l’Escoleta Aires d’Andratx, i a les 12h serà Embruixart i el grup musical Aprojove qui s’encarregarà d’animar el Mercat.

SA FINESTRAPUBLICIDADImagen JPEGsaSocietatAndratxANDRATX LINEAVALLTERRA ANDRATX EXCAVACIONSANDRATX LINEABARCUBANOANDRATXELECTROTECNICAANDRATX LINEAPRINTANDRATXANDRATX LINEAANSATANDRATX LINEAFINCA SON ESTEVE ANDRATXANDRATX LINEA