Portada

Andratx, a FITUR per consolidar la seva gran imatge internacional

L'objectiu del consistori andritxol és donar a conèixer la realitat i les qualitats d'Andratx als més de 200.000 visitants

Més de 200.000 visitants té la Feria Internacional de Turismo (FITUR) a Madrid.

Andratx donarà informació de la gastronomía, el patrimoni, la cultura i l’esport, especialment el senderisme i el cicloturisme

Andratx a FITUR

Amb més de 10.000 expositors presents provinents de 165 països i regions, el de Balears és un dels eixos centrals sobre els que gira la Fira. I entre d’ells Andratx n’és un dels més destacats. Es tracta d’una fira de les més importants de les que es celebren arreu del món.

Gastronomía, el patrimoni, la cultura i l’esport

Una representació de l’Ajuntament d’Andratx, formada pel primer tinent de batle Jaume Porsell, i la regidora de Turisme Encarna Rodríguez

Més de 200.000 visitants que té Fitur

L’objectiu del consistori andritxol és donar a conèixer la realitat i les qualitats d’Andratx als més de 200.000 visitants que té Fitur amb un concepte clar: tot i que les nostres platges i cales són espectaculars, no és l’únic atractiu del municipi. 

Així, es mostrarà i donarà informació també de la gastronomía, el patrimoni, la cultura i l’esport, especialment el senderisme i el cicloturisme.

Una representació de l’Ajuntament d’Andratx, formada pel primer tinent de batle Jaume Porsell, la regidora de Turisme Encarna Rodríguez, el tècnic de turisme David Alemany, i la regidora de Medi Ambient Estefanía Gonzalvo, són aquests dies a la Feria Internacional de Turismo (FITUR).