s'Arracó / Sant Elm

Tot sacrifici té la seva recompensa

És el cas de la jugadora arraconera de tennis taula, Carla Ballesta, que gaudirà d'una beca esportiva a Andalucía formant part de l'equip de Priego de Córdoba a la Divisió d'Honor Femenina

Les dues darreres temporades ha anat combinat els entrenaments de tres hores diàries al centre de seguiment instal·lat al Palma Arena sota la supervisió dels entrenadors de la federació balear

La propera temporada la jugadora de tennis taula Carla Ballesta deixarà temporalment de ser veïna de s’Arracó per fer-se filla adoptiva d’Andalusia (Priego de Córdoba), residirà en un Centre d’Alt Rendiment (CAR) que disposa la federació espanyola de tennis taula. Aquest és el final feliç i desitjat després de l’esforç dels darrers anys dedicant-se intensivament a la pràctica d’aquest esport.

Les dues darreres temporades ha anat combinat els entrenaments de tres hores diàries al centre de seguiment instal·lat al Palma Arena sota la supervisió dels entrenadors de la federació balear amb la competició a Primera Divisió Femenina a les files del COVICSA de Sta Eulària (Eivissa).

Els resultats d’aquests darrers anys en tornejos nacionals, les bones classificacions al rànking nacional i l’alt percentatge de victòries amb el seu equip li han facilitat l’obtenció d’una beca esportiva per part del Consejo Superior de Deportes (CSD) i la Real Federació Espanyola de Tennis Taula.

Participació destacada el passat mes de maig a l’Open Internacional d’Espanya

Cal esmentar la participació destacada el passat mes de maig a l’Open Internacional d’Espanya (Girona) formant part de la selecció espanyola. A més, no ha pogut tancar de millor manera la temporada ja que ha aconseguit dues medalles (plata, juvenil femení per equips i or, infantil femení per equips) al campionat d’Espanya que ha tingut lloc a finals de juny d’enguany a Tarragona.

A partir de la propera temporada cursarà 4t de la ESO gaudint de la beca esportiva a Andalusia formant part de l’equip de Priego de Córdoba a la Divisió d’Honor Femenina. Sort i coratge.