Opiniones Portada Video

No tot val..

Tingui o no raó el citat munícip (que probablement alguna part pugui dur), demano des d'aquí una mica de joc netTots sabem que la política municipal és complicada. Fer ideologia amb els veïns no sol ser agraït. La proximitat, endemés, la pot arribar a fer-la més complexa: el caràcter mallorquí no ajuda massa, que se’n digui. Tot el contrari: som tancats per natura. I desconfiats. Molt desconfiats.

Ara bé, una cosa és conèixer totes aquestes dificultats i l’altra acceptar-ho tot com a arma d’atac en l’àmbit andritxol. Dic això després d’aterrar d’un viatge per Europa i veure com funcionen les institucions més enllà dels Pirineus. I és que no acaba de ser massa agradable veure com a un Plenari un regidor de l’oposició denuncia uns fets lamentables…sense proves. Com que no les té, argumenta que “ha sentit a dir”, “ li puc assegurar que…”…

No és amb intervencions a la Sala que es solucionen


Tingui o no raó el citat munícip (que probablement alguna part pugui dur), demano des d’aquí una mica de joc net. Per totes les bandes implicades. Tant des de Batlia com des de la bancada de l’oposició. Si hi han sospites d’irregularitats administratives, no és amb intervencions a la Sala que es solucionen. És als jutjats. Amb proves contundents, i caigui qui caigui. Però també, per part de l’equip de govern no estaria de demés ser el més transparent possible en la seva gestió per tal de que aquestes situacions no es tornassin a repetir a l’aljub de Son Mas.

A %d blogueros les gusta esto: