28/03/2023

La Mostra de Teatre de Andratx presenta la obra ‘Roja’ de Mals Papers d’Esporles

La próxima obra será este domingo 15 de marzo a las 19h, a cargo de la Compañía ‘Associació Cultural Mals Papers d’Esporles’

Aplazada hasta nuevo aviso

Después del éxito en el estreno de la Mostra de Teatre Andratx 2020, con la obra ‘La Xirgu. Visca el teatre’, la próxima obra será este domingo 15 de marzo a las 19h en el Teatre Sa Teulera (entrada libre), con la puesta en escena de ‘Roja’, de la Compañía ‘Associació Cultural Mals Papers d’Esporles’, dirigida por Neus Nadal.Voramar Teatre inauguró la Mostra de Teatre 2020 de Andratx

‘Roja’

Na Maria i en Pep són dos joves republicans que, després de casar-se a l’Ajuntament d’Esporles, comencen amb il·lusió la seva vida. En Pep sempre ha estat interessat per la política i és un membre actiu del Sindicat, i na Maria, adoptant les mateixes idees, també s’implica en les reivindicacions dels seus companys. 

Aquest fet farà que persones molt properes del cercle social de na Maria es comencin a distanciar d’ella fins arribar al punt de perdre l’amistat de la seva millor amiga, n’Antònia, que té unes idees totaiment contràries a les del jove matrimoni. 

Peró tota la tranquillitat i pau del poble es veu pertorbada pel Cop d’Estat del 18 de juliol de 1936 i desencadenarà una sèrie de desgràcies que malauradament van ser la realitat de les persones que van viure l’horror, la maldat i la desgrácia d’aquells dies.