Opiniones

ESTEM REBENT UNA LLIÇÒ

Ara sabem que ha estat el col•lectiu de metges, infermeres, auxiliars, Guàrdies Civils, Policies Nacionals i Locals... el qui més ha estat patint les retallades pressupostàries

Generositat, entrega i predisposiciò…Aquests dies estem rebent una lliçò. De generositat, entrega i predisposiciò de tots els equips humans i professionals implicats en la lluita contra el virus SarsII-Covid19. Així és com se’l coneix científicament.

Retallades pressupostàries en la darrera dècada i mitja

Ara sabem que ha estat el col•lectiu de metges, infermeres, auxiliars, Guàrdies Civils, Policies Nacionals i Locals… el qui més ha estat patint les retallades pressupostàries en la darrera dècada i mitja.

Tampoc és casual que als països on més s’ha abusat d’aquesta pràctica sigui la que pugui tenir les taxes de sinistralitat més altes per miliò d’habitants. Així és: Itàlia, Espanya, Regne Unit, Estats Units… i en molt poc, Brasil, Argentina i la India.

Les inquietuds van amb tots aquells treballadors

Molt probablement ja no tindrem turistes: la temporada no va començar. Les inquietuds van amb tots aquells treballadors que s’han quedat sense cobrar quasi res.

Un any complicat, sens subte. Esperem que l’any qui ve vagi millor.

Moltes gràcies 
Bernat Jofre i Bonet