Portada

Nits a la Fresca 2020 d’Andratx, més concerts i més varietat

Ruth Mateu ha volgut destacar també la important diversitat d'escenaris "en tot el municipi", i la incorporació d'alguns nous

NITS A LA FRESCA 2020fbba7993-5fef-44fb-a96b-b8ef8cc64c15IMG_7804
El cicle Nits a la Fresca 2020 arrencarà ja aquest pròxim divendres 26 de juny amb un dels plats estrella de l’estiu: el concert de Bruno Sotos en el qual presentarà el seu nou disc ‘Lo que habita en mí’

Avui s’ha presentat a la seu de l’Ajuntament d’Andratx la 20a edició del cicle de Nits a la Fresca, que començarà ja el proper divendres 26 de juny i donarà lloc a un estiu replet d’espectacles per tot el municipi. 

Unes Nits a la Fresca que sens dubte vindran marcades per les necessitats derivades de la COVID-19 pel que fa a aforaments i mesures de seguretat, però que no restarà gens de qualitat a la programació. Abans al contrari, per a aquest any s’ha intensificat el nombre de concerts, arribant a aconseguir-se la xifra de quinze concerts en total. No només això: també s’incorporaran altres varietats al programa, com un espectacle de circ, microteatre als carrers d’Andratx, teatre a la platja

“En aquests moments de crisis, més que mai, cal donar suport a la cultura, una de les activitats que més perjudicades s’ha vist per la pandèmia de la COVID-19” destaca la regidora de cultura de l’Ajuntament d’Andratx Ruth Mateu.

“Per això mateix, i perquè creiem que s’ha de dignificar als músics, actors i artistes en general, s’ha augmentat la partida econòmica destinada a les Nits a la Fresca en els pressupostos d’enguany, canviant el sistema de cobrament: es farà no només pel recaptat en taquilla, sinó cobrant el seu caixet. Això ens permet a més abaratir el preu de les entrades, sent el preu màxim de 5€, i facilitant que la majoria de gent pugui tenir accés a la cultura perquè la major part dels concerts seran gratuïts.

IMG_7770
En l’acte han estat presents la batlessa d’Andratx Katia Rouarch, la regidora de Cultura Ruth Mateu, i una representació dels artistes que formaran part del calendari, entre els quals es trobaven Bruno Sotos, Joan ‘Xanguito’ o Rodo Gener entre d’altres.

El cicle Nits a la Fresca 2020 arrencarà ja aquest pròxim divendres 26 de juny amb un dels plats estrella de l’estiu: el concert de Bruno Sotos en el qual presentarà el seu nou disc ‘Lo que habita en mí’.

A partir d’aquí, i fins al 30 d’agost, dia en què es tancarà el cicle amb el concert ‘Lírica I estels’ amb els artistes locals Cristina Van Roy i Pablo López, tretze concerts més, de diferents estils, que aniran des de la Gala Lírica, jazz, blues, rock, música tradicional mallorquina modernitzada, swing, cappella, òpera i amb artistes tan destacats com poden ser Xanguito, Joana Gomila, o Cap Pela.

I no és casualitat que es comenci i s’acabi amb artistes locals de renom. És una de les grans apostes per a aquest 2020: la projecció de la cultura i dels grups locals. Un total de nou bandes del municipi protagonitzaran els concerts d’aquesta vintena edició de les Nits a la Fresca.

IMG_7791
Ruth Mateu ha volgut destacar també la important diversitat d’escenaris “en tot el municipi”, i la incorporació d’alguns nous

Ruth Mateu ha volgut destacar també la important diversitat d’escenaris “en tot el municipi“, i la incorporació d’alguns nous. Així, aquest estiu hi haurà Nits a la Fresca a les places de s’Arracó i d’Andratx; a les platges de Camp de Mar, Sant Elm i Cala Fonoll; al far petit del Port d’Andratx; i evidentment a la Clastra del Castell de Son Mas. “I a més, també hi haurà microteatre al carrer, per diferents racons d’Andratx; teatre a la platja de Camp de Mar, i circ als carrers i la plaça d’Andratx“.

IMG_3519

La venda i reserva d’entrades anticipades serà al departament de cultura de l’Ajuntament d’Andratx: Casal Can Riera (C/General Bernardo Riera, 65), de 10h a 14h hores. O, a taquilla, una hora abans de l’hora de començament del concert. Telèfon de contacte 971628018 o cultura@andratx.cat.

COMERCIO ANDRATX sa-societat-CANAFORNERAandratx

ansat

barcubano2020andratx-1

URBAN&LEGAL ABOGADOS

pinturas_andratx

electrotecnica

ecotorres excavacions-vallterra-andratx COMERÇ_ANDRATX

SA FINESTRA