Autonòmic

Acorden ampliar les ajudes extraordinàries al treball autònom a tota l’illa

L’objectiu d’aquest paquet de mesures és ajudar els autònoms i autònomes a reiniciar la seva activitat un cop s’ha iniciat el procés de desescalada

TODA LA PROGRAMACION

fbba7993-5fef-44fb-a96b-b8ef8cc64c15


El Govern i el Consell de Mallorca acorden ampliar les ajudes extraordinàries al treball autònom a tota l’illa

L’objectiu d’aquest paquet de mesures és ajudar els autònoms i autònomes a reiniciar la seva activitat un cop s’ha iniciat el procés de desescalada.

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, han acordat avui que l’entitat insular aportarà 2 milions d’euros a la convocatòria del Govern d’ajudes extraordinàries per a persones treballadores autònomes. Cal dir que aquestes ajudes són per a treballadors autònoms afectats per les conseqüències de la COVID-19, i que són ajudes no retornables.

El Consell de Mallorca se suma d’aquesta manera, a les mesures urgents aprovades en mesa de diàleg social per al reinici i al manteniment del treball autònom, i que també comptarà amb aportacions de tots els municipis interessats, entre els quals ja s’hi han adherit Marratxí, Alcúdia, Inca i Calvià.

AJUDES DE FINS A 3.000 EUROS

E9F57899-E10A-4EB9-ADEE-6AFE02C28E7D

L’objectiu d’aquest paquet de mesures és ajudar els autònoms i autònomes a reiniciar la seva activitat un cop s’ha iniciat el procés de desescalada. S’hi poden presentar dos tipus de persones treballadores autònomes: aquelles que treballen tot l’any, però s’han vist afectades per la declaració de l’estat d’alarma i els coneguts com treballadors autònoms de temporada que enguany no hagin pogut iniciar la seva activitat.

L’import dels ajuts oscil·la en funció de si tenen o no persones treballadores contractades a càrrec seu: en cas de no tenir-ne, l’ajuda és de 2.000 euros; en cas de tenir-ne una o dues, 2.500 euros; i en cas de tenir-ne més de dues, 3.000 euros. A més, es tracta d’un ajut compatible amb la prestació extraordinària per cessament d’activitat aprovada pel govern central i amb haver fet un ERTO.

COMERCIO ANDRATX sa-societat-CANAFORNERAandratx

ansat

barcubano2020andratx-1

URBAN&LEGAL ABOGADOS

pinturas_andratx

electrotecnica

ecotorres excavacions-vallterra-andratx COMERÇ_ANDRATX

SA FINESTRA