Autonòmic

Homenatge institucional a les víctimes de la COVID-19 a les Illes Balears

Familiars, pacients i professionals sanitaris han protagonitzat la commemoració, a la qual hi han assistit els membres del Govern i representants de les institucions illenques i de la societat civil

Familiars, pacients i professionals sanitaris han protagonitzat la commemoració, a la qual hi han assistit els membres del Govern i representants de les institucions illenques i de la societat civil

L’encesa de 226 espelmes en record de les persones que han mort durant la pandèmia a les Illes Balears ha centrat l’acte d’homenatge institucional a les víctimes de la COVID-19, que s’ha celebrat aquest divendres a la Llotja de Palma.

93E8361E-8364-4E07-8942-0092C901CB00
L’encesa de 226 espelmes en record de les persones que han mort durant la pandèmia a les Illes Balears ha centrat l’acte d’homenatge

La commemoració ha estat protagonitzada per familiars de les víctimes, pacients que han superat la malaltia i professionals sanitaris que han destacat en la lluita contra la pandèmia. Han descobert una placa commemorativa en memòria de totes les víctimes, i familiars i pacients han ofert un ram de flors als representants dels sanitaris, per retre’ls homenatge per la seva tasca.

La presidenta Francina Armengol, acompanyada per la resta de membres del Govern, ha assistit a l’acte en el qual també hi han estat presents els principals representants de les institucions illenques i de la societat civil.

La cantant Maria del Mar Bonet, acompanyada de Toni Cuenca al contrabaix, ha interpretat durant la commemoració la peça Joan d’on vens?, en honor de les víctimes. L’acte ha acabat amb un minut de silenci i la interpretació d’El Cant dels Ocells a càrrec d’Emmanuel Bleuse, violoncel·lista de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

TODA LA PROGRAMACION

fbba7993-5fef-44fb-a96b-b8ef8cc64c15