Autonòmic

Cultura llença ajuts de 150.000 euros per a les associacions i entitats sense ànim de lucre

La línia cobreix lloguer de locals i espais habituals de feina, despeses de gestoria, assessoria laboral i gestió de recursos humans, quotes de cotització de la Seguretat Social, despeses d'assegurances, telefonia i Internet


La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat ha publicat la convocatòria dels ajuts per donar suport a les associacions i entitats sense ànim de lucre per un import de 150.000 eurosFC237A43-1BE0-4E25-8418-DA35EBD9C334
Forma part del Fons Extraordinari d’1,4 milions d’euros per a la Sostenibilitat de les Indústries Culturals en el marc del pla impulsat pel Govern de les Illes Balears davant la situació d’emergència arran de la pandèmia de la COVID-19.

La línia cobreix lloguer de locals i espais habituals de feina, despeses de gestoria, assessoria laboral i gestió de recursos humans, quotes de cotització de la Seguretat Social, despeses d’assegurances, telefonia i Internet, així com despeses de línies de crèdit destinades a l’activitat ordinària de l’empresa i crèdits hipotecaris.

781B26CB-BD15-41D6-860B-FB487A4B5629

7DB6F1E1-3577-4B9C-B379-10C22612B1DD

ecotorres

El Fons Extraordinari per a la Sostenibilitat de les Indústries Culturals inclou línies d’ajudes per donar suport a les indústries culturals dels sectors de les arts escèniques, les arts visuals, la literatura, el pensament, el còmic i la il·lustració, la música, l’audiovisual, i el patrimoni i la gestió culturals de les Illes Balears amb la finalitat de pal·liar els efectes a causa de la pandèmia de la COVID-19.

El període subvencionable de la convocatòria per a associacions i entitats sense ànim de lucre abasta del 14 de març al 30 de juny de 2020 i el termini per presentar les sol·licituds, que s’han d’adreçar a la Delegació de la Presidència per a la Cultura, serà de vint dies hàbils des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les sol·licituds s’hauran de presentar telemàticament.

Aquesta línia es complementa amb una per a la sostenibilitat d’empreses culturals, dotada amb 490.000 euros, una altra per a autònoms amb un pressupost de 460.000 euros i una darrera dedicada a fires, festivals i jornades culturals per tal de cobrir despeses d’activitats ajornades o cancel·lades, dotada amb 310.000 euros.Representants dels cossos implicats en els operatius policials conjunts participen en una reunió tècnica per organitzar les actuacions del cap de setmana
_2020_7_16_2492150m
La Direcció General d’Emergències i Interior ha organitzat avui una reunió de coordinació tècnica per establir els detalls dels operatius conjunts que continuen actuant a les quatre illes per garantir el compliment de les mesures sanitàries dictades per evitar l’avanç de la pandèmia COVID-19 a l’Arxipèlag.

CANAFORNERAANDRATX

barcubano2020andratx-1

urbanLEGAL

pinturasTico

ANSAT

ELECTROTECNICA

COMERCIOANDRATX

VALLTERRA

ecotorres