Andratx

Andratx s’afegeix a la llista de municipis adherits a l’Agència de Defensa del Territori

Avui s’ha firmat el conveni mitjançant el qual l’ajuntament delega les competències en disciplina urbanística al Consell de Mallorca


Avui s’ha firmat el conveni mitjançant el qual l’ajuntament delega les competències en disciplina urbanística al Consell de Mallorca
2FF1EBC0-EAFA-490F-B55C-D79EED6526BB
Amb la signatura del conveni amb Andratx, ja són 29 els municipis de Mallorca que han cedit les competències a l’Agència de Defensa del Territori

La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías i el batle d’Andratx, Joan Manera, han signat avui migdia el conveni que oficialitza l’adhesió d’aquest municipi a l’Agència de Defensa del Territori. Un acord mitjançant el qual l’ajuntament delega en l’ADT les competències en disciplina urbanística, i que implica atribuir a l’Agència la inspecció, sanció i restabliment de la legalitat urbanística en sòl rústic de tot el municipi.

A l’acte, també ha participat el director de l’ADT, Tomeu Tugores, i el director insular d’Urbanisme, Luis Corral.

Amb la signatura del conveni amb Andratx, ja són 29 els municipis de Mallorca que han cedit les competències a l’Agència de Defensa del Territori. Durant 2020, l’Agència de Defensa del Territori ja ha sumat quatre noves adhesions: Santa Eugènia, ara Andratx i Calvià i Consell. Aquests dos municipis ja han aprovat en sessió plenària municipal la delegació de les competències en disciplina urbanística en l’ADT, una decisió que haurà de ser ratificada pel ple de la institució insular i, posteriorment, signar el conveni de col·laboració. D’aquesta manera, la llista de municipis que han delegat competències en l’ADT arribarà a 31.

L’ADT ja exerceix les competències delegades a més de la meitat dels municipis de Mallorca, amb convenis amb Andratx, Santa Eugènia, Campanet, Puigpunyent, Algaida, Marratxí, Son Servera, Montuïri, Artà, Felanitx, Mancor de la Vall, Alaró, Bunyola, Santa Maria del Camí, Sóller, Búger, Selva, Llubí, Capdepera, Fornalutx, Sineu, Campos, Manacor, Inca, Esporles, Pollença, Sencelles, Vilafranca i Sa Pobla.

A %d blogueros les gusta esto: