Opiniones

Guanyem el Coronavirus

Les xifres d’infectats són esfereïdores. Fan respecte: som la cinquena localitat en nombre d’infeccions per nombre d’habitants


La planta hotelera local ha funcionat al 10%-15%. Ha estat un acte de voluntarisme enorme
Dur mascareta tot el dia. No anar de sopars. Ni de festes: es pot entendre la joventut, amb ganes de marxa

Aquests dies s’estan coneixent les dades de la nova onada del virus Sars-Cov-II a Mallorca, i més concretament a Andratx, terme municipal.

Les xifres d’infectats són esfereïdores. Fan respecte: som la cinquena localitat en nombre d’infeccions per nombre d’habitants. El quart poble, car Palma és en aquest desgraciat grup.

Les conseqüències, terribles: tots els hotels de Camp de Mar, Port d’ Andratx i Sant Elm tancaran portes dia primer de setembre. De fet, els establiments més grans no varen obrir a primers de juliol.

Aquest hivern pot ser molt dur per a tots

La planta hotelera local ha funcionat al 10%-15%. Ha estat un acte de voluntarisme enorme. No ha pogut ser: amb les prohibicions alemanya i britànica, no té sentit mantenir obert. Aquest hivern pot ser molt dur per a tots: empresaris i treballadors.

Ara, emperò, hem de guanyar el Coronavirus. Amb serenor i el cap fred. No tenim més remei que tornar a ca nostra.

Dur mascareta tot el dia. No anar de sopars. Ni de festes: es pot entendre la joventut, amb ganes de marxa. Però aquesta ha de saber ser adulta, i veure que estam davant una situació senzillament excepcional. Ja vindran millors temps per agafar-ne una de bona.

Resar per tal que la vacuna sigui una realitat

Contenció. Això és el que toca. Resar per tal que la vacuna d’ Oxford sigui una realitat aquest abril. Que en mig any, poguem treballar tots i totes. I els que es vulguin besar, que així sia. Però ara, toca esperar. I potenciar l’àrea d’ Afers Socials: aquest hivern serà dur, molt dur.

Com a nota positiva, agrair els polítics i polítiques de l’oposició local el seu cert capteniment en temps de crisi comuna.

S’agraeix: no són temps de baralles inútils. La prioritat és la ciutadania. No res més.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet

7DB6F1E1-3577-4B9C-B379-10C22612B1DD

781B26CB-BD15-41D6-860B-FB487A4B5629

ecotorres

A %d blogueros les gusta esto: