Portada

Ningú vol tornar enrere. Els més joves, tampoc

Els mallorquins Aida Martorell i Marcos White, que sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes socials, protagonitzen l’espot principal

El Govern llança una campanya per xarxes protagonitzada per reconeguts influencers per conscienciar els joves de la importància de seguir les mesures preventives davant la COVID-19

Els mallorquins Aida Martorell i Marcos White, que sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes socials, protagonitzen l’espot principal
Ningú vol carrers buits. Ningú vol tornar enrere. Els més joves, tampoc

Els mallorquins Aida Martorell i Marcos White, reconeguts influencers que sumen més de cinc milions de seguidors a les xarxes socials, protagonitzen l’espot principal, que serà distribuït per les diferents plataformes digitals, com ara Tik Tok i Instagram, i per eines de missatgeria als dispositius de telefonia mòbil.

Els influencers que han participat en la campanya es varen mostrar des del primer moment interessats a col·laborar

DBAD5FA1-131A-441F-B265-0DAC8E98E497

El Govern de les Illes Balears és conscient de la necessitat d’arribar al públic més jove de la societat per tal de traslladar el missatge de prevenció i responsabilitat. Els influencers que han participat en la campanya es varen mostrar des del primer moment interessats a col·laborar en la difusió del missatge entre el públic adolescent, un sector poblacional al qual és molt difícil arribar a través dels mitjans convencionals i que ha patit amb duresa l’etapa del confinament.

Amb les fotografies i els vídeos dels seus comptes d’Instagram o Tik Tok projectades sobre ells mateixos, Aida Martorell i Marcos White adverteixen que «tots ens hem relaxat i hem esquivat les mesures alguna vegada, però ja no hi ha excuses» i afegeixen que «si no ho aturam, el coronavirus ho aturarà tot un altre cop». En posar-se la mascareta, i amb l’objectiu d’impactar el públic adolescent, les imatges que es projecten sobre ells canvien i es veuen diferents espais de les Illes totalment buits —carrers, places o un camp de futbol, enregistrats durant el confinament. Les àrees dedicades a la salut mental del Servei de Salut varen comprovar en els darrers estudis amb públics juvenils que la imatge dels llocs públics buits és probablement la que més impacte suposa per als adolescents. És per això que la campanya se centra en aquesta idea de no voler carrers buits.

L’acció, que compta amb el vídeo en català i castellà, i també adaptat als formats propis de les xarxes socials Instagram i Tik Tok, es difondrà a través de les xarxes socials del Govern així com a la televisió pública i cadenes privades de les Illes. També es difondrà a través dels perfils d’Instagram i Tik-Tok dels protagonistes, @aidamartorell i @maarcoswhite, per arribar directament al públic objectiu.

safinestra2020_gifecotorres

El vídeo forma part de l’estratègia de comunicació del Govern de les Illes Balears per continuar demanant responsabilitat i prudència davant la malaltia, i refermar la importància de seguir totes les mesures preventives recomanades. Fins que no hi hagi un tractament per a la COVID-19, és essencial continuar prenent mesures de seguretat i seguir les recomanacions de les autoritats mèdiques: limitar les reunions socials i familiars, optar per espais oberts i ventilats i seguir la regla de les 3 emes: metres de distància, mascareta i mans netes.

A %d blogueros les gusta esto: