Andratx

Cultura recupera la Mostra de Teatre

Arranca de nuevo la Mostra con la obra ‘Roja’ de la compañía Mals Papers d’Esporles


El departamento de Cultura del Ajuntament d’Andratx recupera la Mostra de Teatre Amateur con la obra ‘Roja’ de la compañía Mals Papers d’Esporles, bajo la dirección de Neus Nadal.

La comedia se pondrá en escena el próximo domingo, día 4 de octubre, a las 18 horas, en el Teatre Sa Teulera de Andratx. 

Recuperan la Mostra de Teatre d’Andratx con la obra ‘Roja’ de la compañía Mals Papers d’Esporles, bajo la dirección de Neus Nadal
Debido a la pandemia del coronavirus, el teatro de la localidad abrirá con el aforo limitado.

Desde el departamento de Cultura de Andratx, han informado que en el Casal Can Riera ya disponen de las entradas para la actuación teatral, o también una hora antes de la función en el mismo teatro de Andratx.

ROJA

Na Maria i en Pep són dos joves republicans que, després de casar-se a l’Ajuntament d’Esporles, comencen amb il·lusió la seva vida. En Pep sempre ha estat interessat per la política i és un membre actiu del Sindicat, i na Maria, adoptant les mateixes idees, també s’implica en les reivindicacions dels seus companys. 

Aquest fet farà que persones molt properes del cercle social de na Maria es comencin a distanciar d’ella fins arribar al punt de perdre l’amistat de la seva millor amiga, n’Antònia, que té unes idees totaiment contràries a les del jove matrimoni. 

Peró tota la tranquillitat i pau del poble es veu pertorbada pel Cop d’Estat del 18 de juliol de 1936 i desencadenarà una sèrie de desgràcies que malauradament van ser la realitat de les persones que van viure l’horror, la maldat i la desgrácia d’aquells dies.

safinestra2020_gifecotorres