Portada

Salut distribuirà enguany 262.710 dosis de vacunes contra la grip entre els col·lectius de risc

Enguany, la vacunació a la població general començarà dilluns, dia 19 d’octubre, i es perllongarà fins al 4 de desembre


Enguany, la vacunació a la població general començarà dilluns, dia 19 d’octubre, i es perllongarà fins al 4 de desembre

La Conselleria de Salut i Consum distribuirà 262.710 dosis de vacunes contra la grip estacional a les Illes Balears, 180.000 de les quals les ha comprades el Govern i 82.710 les ha facilitades el Ministeri de Sanitat.

Així ho ha explicat avui la consellera Patricia Gómez, acompanyada per la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font, i la coordinadora de Vacunes, Antònia Galmés, durant la presentació de la campanya de vacunació 2020-2021 contra la grip.

Enguany, la vacunació a la població general començarà dilluns, dia 19 d’octubre, i es perllongarà fins al 4 de desembre. No obstant això, ja el passat dia 13 es va iniciar la vacunació amb les persones institucionalitzades a residències i els professionals sanitaris.

Atès que es preveu un augment de la demanda de vacunes i que la campanya es fa en coordinació amb tots els centres de salut i hospitals del Servei de Salut de les Illes Balears, s’ha considerat oportú que els centres de salut obrin les portes els dies 24, 25 i 31 d’octubre i 1 de novembre, per tal de garantir una atenció adequada.