Portada

Nova edició del Concurs de fotografia pel Calendari Baltasar Moner 2021

Les fotografies participants es poden enviar des de ja mateix. El termini per a fer-ho acaba el diumenge dia 15 de novembre

Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Andratx posa en marxa un any més el concurs de fotografia del municipi d’Andratx pel Calendari Baltasar Moner 2021.

Mantenint la línia dels anys anteriors, la participació està oberta a tothom; només es permetrà una fotografia per participant; i aquesta podrà ser de temàtica lliure, però sempre relacionada amb el municipi d’Andratx.

La fotografia de Carlos Guirado Miranda, va ser la que més “Me gusta” va obtenir a Facebook en la votació popular organitzada l’any passat per la Casa Consistorial

Les fotografies participants es poden enviar des de ja mateix. El termini per a fer-ho acaba el diumenge dia 15 de novembre.

El període de votació, com dèiem, s’obrirà el dilluns 16 i durarà fins al diumenge 29 de novembre.

Com ja es fes l’any passat, totes les fotografies que s’enviin s’aniran emmagatzemant i el dilluns dia 16 de novembre, una vegada tancat el període d’enviament, es publicaran totes a la vegada, en un mateix àlbum. D’aquesta manera totes les imatges podran ser votades durant el mateix període de temps. És important recordar que només seran registrades com a votacions positives els ‘M’agrada’. Qualsevol altra reacció en Facebook no serà tinguda en compte.

El dijous 3 de desembre donarem a conèixer les 12 imatges guanyadores. 

El dia 30 es donaran a conèixer les 24 imatges millor valorades, i a partir d’aquí i durant tres dies un jurat especialitzat acabarà de decidir d’entre aquestes les 12 millors fotografies que apareixeran al calendari, sempre tractant de respectar el màxim possible les votacions realitzades pels ciutadans.

Per a qualsevol consulta, poden comunicar-se mitjançant el Facebook de l’Ajuntament, mitjançant l’adreça de correu anteriorment assenyalada, o mitjançant el departament de Cultura (cultura@andratx.cat).