Andratx

Concentració de rebuig a la violència contra les dones

L'obertura de l'acte ha estat a càrrec del Círculo de Mujeres (amb Sara Ramos, Daniela Marqués i Fernanda Blainq)

A iniciativa de l’associació Círculo de Mujeres
Acte a la seu de l’Ajuntament d’Andratx amb motiu del dia internacional per l’eliminació de la violència cap a les dones.

Una concentració de rebuig a la violència contra les dones, a iniciativa de l’associació Círculo de Mujeres, i amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Andratx.

L’obertura de l’acte ha estat a càrrec del Círculo de Mujeres (amb Sara Ramos, Daniela Marqués i Fernanda Blainq). A continuació ha estat el batle d’Andratx, Joan Manera, qui ha intervengut amb el missatge institucional; mentre que la regidora de Serveis Socials Xisca Castell ha recalcar la feina que fa el consistori per combatre aquesta xacra. Tot seguit l’acte ha comptat amb una part de micròfon obert, on diferentes dones i associacions han pogut llegir unes línies i dedicar unes sentides paraules. Finalment Fernanda Blainq, de Círculo de Mujeres, ha conclòs l’acte amb un mini concert molt emotiu.

safinestra2020_gifecotorres