Andratx

La Conselleria de Salut demana als ciutadans d’Andratx que extremin les mesures contra la COVID-19

Al municipi d’Andratx s’han localitzat 34 casos positius en 14 dies (26, en els darrers 7 dies)

Al municipi d’Andratx s’han localitzat 34 casos positius en 14 dies (26, en els darrers 7 dies).

La Conselleria de Salut i Consum demana als ciutadans de sa Pobla, Santanyí i Andratx que extremin les mesures de seguretat contra la COVID-19 atès l’augment de la incidència que s’ha registrat en aquests municipis durant la darrera setmana.

Segons els indicadors per proves diagnòstiques del Servei de Salut, en el municipi de Santanyí s’han detectat 46 casos positius nous les dues darreres setmanes, 25 dels quals la darrera setmana. La incidència acumulada a 14 dies ara mateix és de 375,91 casos per 100.000 habitants, mentre que la taxa de positivitat assoleix un 8,36 % de mitjana els darrers 7 dies.

Pel que fa a sa Pobla, les dues darreres setmanes s’han diagnosticat 71 positius (41, la darrera setmana), i registra una incidència acumulada a 14 dies de 526,9 casos per 100.000 habitants. La taxa de positivitat a 7 dies és d’un 11,05 %.

A Andratx, per la seva banda, s’han localitzat 34 casos positius en 14 dies (26, en els darrers 7 dies). La incidència acumulada és de 301,66 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la taxa de positivitat és de 10,28 % de mitjana en 7 dies.

Protecció Civil d’Andratx efectua labors de desinfecció en els llocs més transitats del municipi

Salut recorda que l’ús correcte de la mascareta, el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 m, el rentat de mans i la ventilació dels espais interiors són fonamentals per prevenir el contagi per coronavirus.

Recordatori de les mesures principals de seguretat a Mallorca

safinestra2020_gifecotorres

  • Màxim de 6 persones a les reunions i trobades socials, a casa i al carrer (excepte convivents).
  • Restricció de la mobilitat nocturna de 00.00 h a 06.00 h. Excepcions: per motius sanitaris, obligacions laborals o legals, assistència a persones dependents o amb discapacitat, retorn al lloc de residència o proveïment de combustible per dur a terme les activitats excepcionals esmentades, o per altres causes de força major.
  • Prohibició de l’ús de les barres en tots els bars i restaurants.
  • Aforament màxim en els llocs de culte del 30 %.
  • Aforament màxim en els espais comuns dels centres comercials, 50 %.
  • Aforament màxim en els gimnasos i similars, 30 %, i activitats grupals, màxim de 15 persones.
  • Prohibida la venda d’alcohol a partir de les 22.00 h en comerços.
  • Celebracions: noces, batejos, comunions i similars (no festes d’aniversari) màxim 25 persones a l’interior i 50 persones a l’exterior.
A %d blogueros les gusta esto: