Mercat de Nadal a Son Mas

Les sol·licituds de participació s’han de presentar en el termini de l’1 al 9 de desembre

Si ets artesà o tens un comerç local, pot ser t’interessa participar al Mercat de Nadal.

👉 El Mercat de Nadal es preveu que serà el pròxim 19 de desembre, sempre que la normativa sanitària ho permeti. La tradicional trobada, enguany se celebrarà en l’avinguda de Son Mas

Enguany tendrà com a nova ubicació el passeig de Son Mas. Un espai que permet dissenyar un circuït marcat amb tanques i senyals que indicaran el recorregut i les distàncies de seguretat, s’habilitaran entrades i sortides, es vigilarà que es respectin les mesures higièniques i sanitàries, i es controlarà l’aforament.

Enguany, el Mercat de Nadal, se celebrarà en l’avinguda de Son Mas

Les persones que estiguin interessades a participar i posar un lloc de venda, poden enviar un correu electrònic a promocioeconomica@andratx.cat, indicant la seva voluntat de participar, fent una descripció dels productes a vendre i aportant-ne fotografies. El nombre de parades disponibles és limitat.

Les sol·licituds de participació s’han de presentar en el termini de l’1 al 9 de desembre.

safinestra2020_gifecotorres

Amb la finalitat d’incentivar l’economia i, al mateix temps, aconseguir un ambient nadalenc, el Departament de Fires i Mercats posa a disposició del comerç local i artesans una via de comercialització dels seus productes. Així poden participar al Mercat de Nadal:

  • Negocis locals amb oferta singular que estiguin interessats a vendre productes de regals, decoració, moda i gastronòmics.
  • Artesans locals i artesans de les Illes Balears que elaboren articles propis.

En el cas de les parades d’alimentació i d’alimentació típica de Nadal (torrons, galetes, bombons…) hauran de mantenir i exposar els aliments envasats de forma protegida.

Es prohibeix expressament els articles de gran volum, articles que siguin còpies o idèntics en quant a marca i model, productes de segona mà o joguines de plàstic.

Per a més informació, podeu contactar al telèfon 971 62 80 00 Ext. 314.


Descubre más desde VilaAndratx.com

Suscríbete y recibe las últimas entradas en tu correo electrónico.

Entrada siguiente

Unides Podem abandona la Comisión local del Coronavirus por «agravios comparativos»

Jue Dic 3 , 2020
La denominada mesa de información, impulsada por el alcalde Joan Manera, cuenta con representación de la corporación municipal

Otros contenidos

Descubre más desde VilaAndratx.com

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Seguir leyendo