Emergències activa el dispositiu de vigilància amb drons a les platges de Mallorcasafinestra2020_gifecotorres

Emergències ha activat el dispositiu de vigilància amb drons a les platges de Mallorca, amb un primer operatiu al Nord de l’illa. Els tres drons amb càmeres òptiques i d’infrarojos de la Unitat Operativa d’Emergències han sobrevolat les platges del nord de Mallorca, des de Son Serra de Marina fins a Platja de Muro. Així, s’ha pogut comprovar el bon funcionament del sistema, amb la col·laboració de la policia local de Muro.

A diferents punts

En l’operatiu han participat un total d’11 professionals, entre pilots, controladors i d’altres. El dispositiu per aconseguir una desescalada segura es mantindrà durant els propers dies, a diferents punts. 


vilaAndratx

Informació del municipi d’Andratx