Mediació a Andratx

Ja fa un temps que servidor veu que les grans parrafades cansen. A la vegada que pel simple fet d’opinar, pareix que es pugui arribar a molestar. Per tant, em faré una sèrie de preguntes. Les llençaré a l’aire. Per si algú les vol contestar.

● Té el terme municipal mediadors culturals degudament acreditats pel Ministeri de Justícia?. Si la resposta és “no”… Com es pensa afrontar la creixent multiculturalitat andritxola?. 

● Hi han mediadors de carrer? Abans hi eren, i funcionaven molt bé.

● Té el terme municipal mediadors bancaris també registrats pel mateix Ministeri?. Si la resposta és”no”… Com es pensa embestir els desnonaments que es podran donar a partir d’aquest hivern?. 

● Saben les institucions (Conselleria, Ajuntament) quants casos de “mobbing” es poden haver donat en els darrers dos anys al terme?. En cas de que ho sàpiguen…disposen d’un protocol de mediació infantil?. 

● El terme és ple d’ irregularitats urbanístiques que moltes vegades han acabat als tribunals. S’ha proposat aquest ajuntament de provar d’un servei de mediació eficient abans d’anar al Palau de Justícia?. 

● Abans de posicionar-se en contra o a favor… Saben les institucions afectades quant costa una mediació professional? Saben la diferència monetària que existeix amb una conciliació feta per un advocat?. 

Són preguntes quan veig la quantitat de coses que es poden fer dialogant seriosament.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet 
Previous post El Toftevaag atraca en el Port d’Andratx
Next post Voluntarios limpian el torrente de Es Saluet

Descubre más desde www.vilaAndratx.com

Suscríbete ahora para seguir leyendo y obtener acceso al archivo completo.

Sigue leyendo