Andratx presenta la Mostra de Teatre 2021

Avui matí s’ha presentat en el Teatre de Sa Teulera d’Andratx, la 37èna edició, de la Mostra de teatre, que es durà a terme durant el mes de maig.

La Mostra començarà el pròxim dissabte 1 de maig amb l’obra «ENROC DE REINES», de la companyia Valenciana ZORONGO TEATRO, baix la direcció de Dídac Moreno

A l’acte de presentació hi han estat presents l’alcalde d’Andratx Joan Manera i la regidora de Cultura Ruth Mateu.

Una Mostra de Teatre 2021 en la que es continua amb l’esperit amateur inicial de la mateixa, una aposta clara pel teatre amateur, i aprofitant enguany que el maig té cinc caps de setmana, i de la quantitat de propostes presentades, en total vint-i una obres teatrals, es durà a terme durant cinc caps de setmana del mes de maig, totes amb entrada gratuïta.

«Desitjam veure el pati de butaques ben ple»

«Enguany comptam amb una variada representació, per descomptat, amb un grup local, però també amb una companyia que ve de l’illa germana de Menorca, així com, altres que vénen de València i Catalunya, on la proximitat i la nostra llengua i cultura ens uneixen. Desitjam veure el pati de butaques ben ple i que els caps de setmana de maig siguin, per a vosaltres, dies de Teatre a Andratx. I sobretot, que gaudiu de la cultura», ha indicat la regidora de Cultura, Ruth Mateu.

Programació

vilaAndratx

Informació del municipi d’Andratx