02/12/2022

APROJOVE es fa gran

Una associació que pretén ajudar als joves estudiants de música a viure diferents experiències musicals a partir de projectes puntuals

Una associació que pretén ajudar als joves estudiants de música a viure diferents experiències musicals a partir de projectes puntuals

Aprojove, és una associació que neix l’any 2013 arran de la il·lusió d’un nin de nou anys, per escriure i compondre un musical. Aquest somni es fa realitat el dia 7 de gener de 2014, al Teatre Municipal d’Andratx, s’estrena «Un Nadal diferent», musical compost, representat i interpretat per nins.

El somni continua i, el mes de juliol del mateix any, es representa, dins el marc d’activitats que es duen a terme a la Nit de l’Art de s’Arracó, el micromusical «La Caixa de Música», un musical de petit format que arriba a realitzar fins a 5 interpretacions el mateix vespre i on, altra vegada tant el compositor, els músics i actors són nins.

L’any 2015, es torna a representar «Un Nadal diferent», aquesta vegada a més del Teatre d’Andratx, es representa al Teatre de Llubí i a la Sala Dante de Palma rebent molt bona acceptació per part del públic.

D’aquesta forma es defineix el projecte Aprojove, una associació que pretén ajudar als joves estudiants de música a viure diferents experiències musicals a partir de projectes puntuals. Entre els principals projectes hi destaca, per una banda, Aprojove Clàssic, enfocada a la música clàssica.

HISTÒRIA DE DOS AMORS
Aprojove ha enregistrat i publicat un nou projecte, en format Llibre + doble CD

Ara enmig de les dificultats d’una època afectada per la Covid 19, en un intent de superació de les adversitats, Aprojove ha enregistrat i publicat un nou projecte, en format Llibre + doble CD: HISTÒRIA DE DOS AMORS.

Es tracta d’un conte musical, amb narracions i compost per al format d’orquestra de cambra. Tant els textos del conte, com la composició musical és obra del jove Pau Cladera Marroig, un jove compositor i intèrpret de setze anys que a la vegada interpreta el violí en l’obra enregistrada.

Pau Cladera Marroig i n’Helena Blanco Cortés, autor-compositor i il·lustradora del llibre «Història de dos amors» 
Les il·lustracions del llibre són obra d’Helena Blanco Cortès, una jove il·lustradora de catorze anys

Les il·lustracions del llibre són obra d’Helena Blanco Cortès, una jove il·lustradora de catorze anys que també interpreta el violí en aquest enregistrament.

L’enregistrament ha tingut lloc als estudis d’ONA Edicions Musicals a Bunyola sota la producció de Miquel Brunet.