Cultura presenta las Nits a la Fresca 2021

Ruth Mateu: «Seguim amb les ganes de programar unes segones Nits a la Fresca potents, com ho vàrem fer l’any passat, amb més concerts i major varietat, 18 concerts a diferents indrets del nostre municipi».

Nits a la Fresca 2021, 18 concerts d’estils molt variats a diferents indrets del nostre municipi, que comencen el pròxim dia 1 de juliol i conclouen el dia 5 de setembre.

Aquest matí s’ha presentat en la seu de l’Ajuntament d’Andratx la Vint-i-una (21è) edició del cicle de Nits a la Fresca, que arrencarà el dijous 1 de juliol, amb l’inici del Festival Ponent i el cicle de Nits a la Fresca, de la mà de l’asturià «Rodrigo Cuevas» i el seu nou espectacle «Trópico de Covadonga» i donarà lloc a un estiu replet d’espectacles en tot el municipi.

En l’acte han estat presents l’alcalde d’Andratx, Antoni Mir, la regidora de Cultura, Ruth Mateu, i una representació dels artistes que formaran part de la cartellera, entre ells els artistes locals


Unes ‘Nits a la Fresca’ que seguiran marcades per les necessitats derivades de la COVID-19 pel que fa a aforaments i mesures de seguretat, «però que amb l’experiència tant positiva de l’any passat, no tenim dubte que no restarà gens a la programació».

El cicle Nits a la Fresca 2021 arrencarà ja aquest pròxim dijous 1 de juliol a les 22 hores amb un dels plats estrella de l’estiu: de la mà de l’asturià «Rodrigo Cuevas» i el seu nou espectacle «Trópico de Covadonga».

A partir d’aquí, i fins al 5 de setembre, dia en què es tancarà el cicle amb el concert «Musical de Mamma Mía» amb la Banda de Son Rapinya i la banda Municipal d’Andratx, 18 concerts en total, de diferents estils, que aniran des de la Lírica, el jazz, blues, rock en català, cançó d’autor de la mà del Valencià Andreu Valor, havaneres, swing, cappella, òpera, orquestra barroca… i fusions de versos o narrativa musicats. I amb artistes i grups tan destacats com Anegats, Andreu Valor, Salvatge Cor, Arts Musicae, Diablous in Musica, concert de la JOIB, O’veus…

Enguany els grups locals també tindran un paper destacat, grups com Aprojove, Jazwize, Monkey Swingers, entre altres com Pablo López a Diablous in Musica , o bé, Marga Rodríguez amb el Concert Lítica, o el magnifica concert d’havaneres de les corals Municipal d’Andratx i Coral Veus de Ponent, o la Banda Municipal formant part del Musical Mamma Mía.

Programación completa


La venda i reserva d’entrades anticipades serà en el departament de cultura de l’Ajuntament d’Andratx: Casal Ca Riera (C/General Bernardo Riera, 65), de 10h a 14.00 hores. O, en taquilla, una hora abans de l’hora de començament del concert. Telèfon de contacte 971628018 o cultura@andratx.cat.

Previous post La escultura ‘Ull de peix’ homenajea al documentalista submarino Fernando Garfella
Next post Els usuaris podran ser vaccinats contra la Covid-19 als centres de salut d’atenció primària