Autonòmic

Els usuaris podran ser vaccinats contra la Covid-19 als centres de salut d’atenció primària

Els usuaris que escullin un centre de salut hauran d’anar al mateix per rebre la segona dosis.

Els usuaris que escullin un centre de salut hauran d’anar al mateix per rebre la segona dosis.

A partir de demà, els usuaris que ho demanin podran ser vaccinats als centres de salut d’atenció primària. L’espai web BITCITA, que ahir va obrir noves cites per als usuaris d’entre 40 i 44 anys, permet escollir qualsevol dels quaranta-cinc centres de salut de Mallorca per a ser vaccinat. Així, l’usuari pot triar entre els punts de vaccinació massiva de Palma (Poliesportiu Germans Escales i Son Dureta), Inca i Manacor, o bé el centre de salut que li vagi millor.

Andratx disposa d’una carpa situada al costat del Centre de Salut que va ser condicionada per la brigada municipal

La vaccinació es farà els horabaixes, del dilluns al dijous, de 15 a 20 hores. Es preveu que s’administraran unes 20.000 dosis cada setmana. Els centres més grans poden arribar fins a les 120 dosis diàries, mentre que els més petits n’administraran una cinquantena. Els usuaris que escullin un centre de salut hauran d’anar al mateix per rebre la segona dosis.

La vaccinació la durà a terme el personal d’infermeria d’atenció primària de Mallorca, que ha reorganitzat els torns i els horaris de la jornada. A més, també es comptarà amb un tècnic de Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GSAIB) per donar suport als centres de salut en les tasques administratives i de logística.

A %d blogueros les gusta esto: