28/11/2022

Nins i nines. Qui pensa en ells?

Com a mínim, legalment: els plecs de contractacions per a l’adjudicació de l’empresa d’animació infantil no han sortit a dia d’avui de la Regidoria de Contractació

Com a mínim, legalment: els plecs de contractacions per a l’adjudicació de l’empresa d’animació infantil no han sortit a dia d’avui de la Regidoria de Contractació

Un poble que no pensa en la seva joventut… mereix seguir al mapa?. Bona pregunta. Però segur que quan els andritxols i andritxoles anàrem a les urnes no ens pensàvem mai haver de passar per segons quines circumstàncies.

Dic tot això car pel que sembla, enguany no hi haurà Escola d’Estiu. Com a mínim, legalment: els plecs de contractacions per a l’adjudicació de l’empresa d’animació infantil no han sortit a dia d’avui de la Regidoria de Contractació. Tampoc han passat per Junta de Govern. Menys, per Plenari.

Tenint en compte els plaços que estipula la Llei de Contractació Pública, serà molt difícil – és un eufemisme – que l’agost hi hagin al·lots i al·lotes disfrutant d’uns moments de lleure social amb altres de tot el poble, lluny dels arquetips de si van a un centre educatiu o un altre. No parlem de juliol, la llei és clara en aquest aspecte: com a mínim, el procediment s’hauria d’haver iniciat pel maig per a que hi hagués escola pel juliol.

No sé de qui és la responsabilitat. Francament, no ho sé. Però el que sí conec perfectament és que una classe política que no pensa en els seus infants – i en els seus pares – hauria de pensar seriosament quin ha de ser el seu lloc.

Gràcies per la gestió.
Bernat Jofre i Bonet