Autonòmic

BITCITA obre més de seixanta-vuit mil cites per a la vaccinació

A més, Salut fa una crida a totes les dones embarassades perquè siguin vaccinades

Salut posa avui a disposició de la població 68.362 cites en la web de citació per a la vaccinació (BITCITA, http://www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19) per a totes les persones majors de dotze anys de les Illes Balears. Segons la distribució per illes, a Mallorca hi haurà disponibles 50.134 cites, 5.526 a Menorca, 11.838 a Eivissa i 864 a Formentera.

A més, Salut fa una crida a totes les dones embarassades perquè siguin vaccinades. Poden rebre el vaccí sense demanar cita des d’avui i fins al 10 d’agost de 16.00 a 19.00 hores, en els punts de vaccinació següents:

 • Mallorca:
  • Son Dureta (Palma)
  • Poliesportiu Mateu Cañellas (Inca)
  • Hipòdrom de Manacor
 • Menorca:
  • Recinte firal de Menorca (Maó)
  • Canal Salat (Ciutadella)
 • Eivissa: Recinte Firal d’Eivissa
 • Formentera: Hospital de Formentera

Segona dosi d’AstraZeneca

Salut també fa una crida a totes les persones de 60 a 69 anys que encara tenen pendent la seva segona dosi d’AstraZeneca perquè avancin la cita. A partir d’avui , poden acudir el dia que vulguin al mateix punt de vaccinació on van rebre la primera dosi i a la mateixa hora per completar la pauta. Salut calcula que hi ha 3.545 persones en aquesta franja d’edat que només tenen una dosi d’AstraZeneca i encara no tenen la pauta completa.

A %d blogueros les gusta esto: