05/02/2023

El Govern i les federacions esportives fan una crida a la vacunació dels esportistes per promoure un esport segur

A l’acte hi han assistit representats de disset federacions esportives de les Illes Balears

A l’acte hi han assistit representats de disset federacions esportives de les Illes Balears
Armengol ha agraït a les federacions i al món de l’esport la seva tasca i el seu compromís durant la pandèmia

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el director general de Prestacions i Farmàcia, Nacho García Pineda, han presentat una iniciativa per incentivar la vacunació entre els esportistes de les Illes Balears.

A l’acte hi han assistit representants de disset federacions esportives de les Illes Balears que donen suport a la iniciativa, que va destinada a promoure un esport més segur.

Armengol ha agraït a les federacions i al món de l’esport la seva tasca i el seu compromís durant la pandèmia. «Avui feim un acte que demostra una vegada més el bon tarannà de col·laboració, de cercar la seguretat conjuntament, d’avançar cap a la normalitat», ha destacat. En aquesta línia, la presidenta ha assegurat que «la vacunació és l’esperança de superar la pandèmia. No hi ha dubte científic sobre la importància de la vacuna i els seus beneficis».

Treballar conjuntament amb les noves pautes

Durant dues setmanes la Conselleria d’Afers Socials i Esports s’ha reunit amb les federacions esportives de les Illes Balears per treballar conjuntament amb les noves pautes que facin possible un esport segur. Fruit d’aquestes reunions algunes federacions ja han començat a fer campanyes de sensibilització entre els seus esportistes.