Opiniones

Sense bus, sense imatge, sense reacció?

Esperem que s'arregli la situació. Pel bé de tothom. Si no, la publicitat pot ser pèssima a tots els destins emissors

No sé si els andritxols i andritxoles ho saben. Però es trobaran sense servei d’autobusos del 23 al 27 del present. És a dir, de dilluns a dijous de la setmana que ve. Ambdós inclosos. 

Tots sabem que la política de connectivitat a les Illes Balears no recau en els regidors locals. Però és curiós que en un municipi on es viu del turisme i la construcció, ningú amb càrrec electe hagi dit res quan hi ha un perill clar de veure’s interromput el servei bàsic de transport de gran part de la ciutadania. Per no dir el de molts turistes i fins i tot de manobres o peons d’obra que venen a primera hora del matí des dels seus llocs de residència.

La majoria d’empresaris ens preguntem com s’ha pogut arribar a aquesta situació. Com és que que no s’ha vehiculat una mediació com Déu mana per a trobar una solució abans de deixar tirats a desenes de milers d’usuaris. I és que no tan sols es tracta de la línia andritxola. Són totes, és a dir les següents: 101,102,103,104,105,106,107,108,121,122, 123,202,A11, A12.

Esperem que s’arregli la situació. Pel bé de tothom. Si no, la publicitat pot ser pèssima a tots els destins emissors. I en rebrem tard o d’hora les conseqüències.

Moltes gràcies. 
Bernat Jofre i Bonet 
A %d blogueros les gusta esto: