02/12/2022

Andratx, Club Esportiu: una nova etapa

Ha estat un estiu a tota velocitat, contractant jugadors amb experiència i intentant consolidar un projecte esportiu

Un recinte on només s’hi podia jugar o entrenar de dia: els llums no existien

Aquest cap de setmana, l’Andratx Club Esportiu comença una nova etapa dins la seva història. Comença a competir al futbol professional nacional, cosa totalment insòlita pels qui tenim una edat i recordam partits sobre terra batuda, a l’antic Camp de Sa Plana. Un recinte on només s’hi podia jugar o entrenar de dia: els llums no existien. I els que hi eren, tenien una funció més decorativa que pràctica.

Temps de trepitjar molts de clots, i no és cap eufemisme: la superfície de Sa Plana era més qüestió de bona voluntat i de si hi arribaven els diners per pagar el tractor que cap altra cosa.

Ha estat un estiu a tota velocitat, contractant jugadors amb experiència i intentant consolidar un projecte esportiu que compta amb una de les escoles de formació futbolística més exemplars de l’illa. Aquest és el camí.

Tot i els meus seriosos dubtes sobre la viabilitat del projecte, desitjar al Club Esportiu Andratx el millor per a aquesta temporada.

Amunt i força!
Bernat Jofre i Bonet