02/12/2022

L’Arxiu Municipal d’Andratx amplia el seu servei de consulta digital

Per dur  a terme aquestes millores s’ha sol·licitat una subvenció del Consell de Mallorca per a  la millora dels equipaments culturals

Per dur a terme aquestes millores s’ha sol·licitat una subvenció del Consell de Mallorca per a  la millora dels equipaments culturals.

En concret, s’ha procedit a la compra d’un monitor de gran format per a la consulta de plànols i altres documents digitalitzats amb l’ordinador

L’Arxiu Municipal d’Andratx ha ampliat el servei de consulta digital amb la compra d’equipaments informàtics i l’adquisició de nou mobiliari, per tal de millorar el servei de consulta i difusió del fons documental a la ciutadania.

En concret, s’ha procedit a la compra d’un monitor de gran format per a la consulta de plànols i altres documents digitalitzats amb l’ordinador, teclat i ratolí pertinent. Una tauleta tàctil convertible amb accés als instruments de descripció del fons documental; i una càmera de documents i escàner portàtil d’alta resolució. També, s’ha adquirit una taula de gran format per realitzar treballs de digitalització.