Opiniones

Una llàstima

Que degut a tot això una de les postals més reproduïdes a Instagram de Mallorca ja no hi sigui. Hem perdut Valor Afegit

Que degut a tot això una de les postals més reproduïdes a Instagram de Mallorca ja no hi sigui. Hem perdut Valor Afegit

Que certs polítics locals posin altres coses pel davant dels sentiments del seu poble.

Que algunes funcionàries municipals pensin més en una propera i tranquil·la jubilació que en aplicar la llei de manera estricta.

Que de l’oposició, només un partit hagi estat a l’alçada de les circumstàncies, col·laborant amb els afectats pels treballs iniciats dimecres al Mollet de Ses Dones.

Que dins del pacte de govern municipal, la voluntat d’un sol partit s’hagi imposat a la dels altres dos, partidaris de paralitzar les obres de Camp de Mar.

Que ningú pensi en les cancel·lacions que a hores d’ara s’estan realitzant als hotels del Camp de Mar per mor de l’insuportable renou que fan les màquines.

El nul talant negociador de la Directora de la Demarcació de Costes a Balears, que no ha volgut atendre a les raons proposades per la Federació d’Empresaris Hotelers de Mallorca, FEHM.

Que degut a tot això una de les postals més reproduïdes a Instagram de Mallorca ja no hi sigui. Hem perdut Valor Afegit.

Que ningú pensi en que els mollets feien un servei molt útil cara a la més que probable pujada del nivell del mar a la zona.

El que veurem aquest hivern al Camp de Mar, quan al primer vendaval, l’aigua entrarà franca, degut a la inexistència d’una defensa.

De poca valentia política i d’esperit acomodatici. En una paraula, de poca empatia envers els més immediats.

En definitiva, una llàstima d’egoisme i mediocritat. Ni la Demarcació de Costes ni aquest poble ens mereixem això, francament.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet