02/02/2023

Comerç posa en marxa una campanya per fomentar el consum local

El regidor de Comerç, Toni Bordoy, ha destacat «que aquesta iniciativa aprofita l’esperit de Nadal per donar suport al comerç local»

Dins la programació d’activitats «Viu el Nadal 2021/2022″, l’Ajuntament d’Andratx posa en marxa la campanya comercial «Per Nadal, compra local».

El regidor de Comerç, Toni Bordoy, ha destacat «que aquesta iniciativa aprofita l’esperit de Nadal per donar suport al comerç local»Aquesta iniciativa està orientada a fomentar el consum als establiments locals i a fidelitzar les compres al municipi d’Andratx durant les festes de Nadal, premiant la clientela que faci compres per valor de més de 200€ a qualsevol dels negocis del municipi andritxol amb una senalla de llata.

El sistema de funcionament de la campanya és molt senzill. De l’11 de desembre a l’11 de gener, ambdós inclosos, el consumidor podrà aconseguir el seu fullet-cartilla amb la primera compra que realitzi a un establiment del municipi. Ha de grapar-hi 6 tiquets de compres de diferents negocis. Els tiquets han de sumar entre tots, com a mínim 200€. Una vegada completat el fullet-cartilla amb els 6 tiquets de 6 comerços diferents el client podrà anar a l’Ajuntament a bescanviar-ho per una senalla. Tots els negocis, establiments i empreses del municipi són vàlids per realitzar les compres.

El regidor de Comerç, Toni Bordoy, ha destacat «que aquesta iniciativa aprofita l’esperit de Nadal per donar suport al comerç local, per això vull animar als nostres veïns i veïnes a realitzar les compres als comerços de casa i a consumir als bars i restaurants del nostre municipi».