Autonòmic

Música rap per promocionar el Producte de Mallorca

El Consell llança una nova campanya, «Ja ho val», protagonitzada per membres del sector productiu i per la música del raper Rafel Swing

El Consell llança una nova campanya, «Ja ho val», protagonitzada per membres del sector productiu i per la música del raper Rafel SwingEl Consell de Mallorca engega aquesta setmana una nova campanya de Nadal a favor del producte de Mallorca i del sector productiu de l’illa. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, l’ha presentada avui en roda de premsa, acompanyat de membres del sector productiu que la protagonitzen, a més del cantant de rap Rafel Swing, la directora insular d’Artesania, Marta Català, i el director de Promoció Econòmica, Joan Font.

La campanya i la seva cançó de rap original utilitza l’expressió «Ja ho val» per fer un joc de paraules i remarcar el valor que tenen els productes elaborats a Mallorca. La lletra de la peça musical, obra del raper Rafel Swing, parla de l’esforç i la dedicació dels treballadors i treballadores del sector productiu i artesà de l’illa per fer uns productes que són garantia de qualitat. 

El conseller Jaume Alzamora, Rafel Swing, Isabel Vicens i Esperança Nadal.

Precisament, cinc representants del sector protagonitzen els vídeos i gràfiques de la campanya. Són Antoni Sans (Karretània), Esperança Nadal (Vins Nadal), Isabel Vicens (Agromallorca), Tomeu Fuster (Teixits Vicens) i Coloma Crespí (Espècies Crespí).

El conseller Alzamora ha recordat que el suport del Consell al sector productiu i les iniciatives que l’impulsen es manté tot l’any, però «feim un esforç major en aquesta època de festes perquè és quan hi ha un consum més alt, i tot suma. Aquesta campanya, que té les condicions necessàries per fer-se viral, contribuirà a que les llars i la ciutadania rebin més missatges en positiu del nostre producte i de les nostres empreses.»

Alzamora també ha volgut deixar palès que «la feina de productors i artesans suposa una activitat que enriqueix el nostre model econòmic», ja que implica feina per a milers de treballadors i un tipus d’empreses i iniciatives comercials separades del monopoli turístic. «Els hem de donar suport, ens hi jugam molt», ha conclòs.A %d blogueros les gusta esto: