Opiniones

Galls: i l’any qui ve?

Molt probablement, aquestes eliminatòries han posat el C.E. Andratx al mapa futbolístic espanyol. Perfecte, ens hauríem d'alegrar tots i totes

Aquesta setmana, a Andratx, hem estat testimonis d’un fet singular. Quasi irrepetible. Fent balanç sobre el partit de futbol de Copa del Rei entre el C.E. Andratx i el Sevilla F.C., només es poden paraules d’admiració envers aquesta vintena llarga de persones – incloc el cos tècnic i demés equip professional -que ho han fet possible. Gràcies: senzillament estau fent història.


Molt probablement, aquestes eliminatòries han posat el C.E. Andratx al mapa futbolístic espanyol. Perfecte, ens hauríem d’alegrar tots i totes. Però aquest nou redimensionament té un preu: la possible marxa dels nostres millors jugadors ( o equip tècnic ) cap a clubs de superiors categories. Hauríem de ser molt conscients d’aquest fet: és una llei no escrita al món del futbol. Per tant, abans de pensar en ampliacions, potser el que hauríem de cavil.lar tots és com planificar un equip competitiu per a la propera temporada. I la primera decisió serà si s’assoleix la permanència (autèntic objectiu d’aquesta temporada) o s’opta per tornar a baixar.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet 


P.S.: una altra cosa és com es podia haver planificat la venda d’entrades per a l’esdeveniment. Però aquestes, són figues d’un altre paner.