Autonòmic

Presenten la 31a edició del Challenge Ciclista a Mallorca

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i es retransmetrà a 54 països de tot el món

Aquest esdeveniment compta amb el suport de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i es retransmetrà a 54 països de tot el mónEl Challenge Ciclista a Mallorca recupera enguany el seu format de cinc trofeus. Es tracta de cinc curses que es duran a terme en cinc dies i durant les quals els esportistes recorreran bona part de l’illa.

La competició comença el proper dimecres amb el trofeu Peguera-Palmanova, que recorrerà la serra de Tramuntana. L’endemà, serà el torn del trofeu del Port d’Alcúdia, que recorrerà la badia d’Alcúdia fins a Artà i també passarà per municipis del Pla de Mallorca, mentre que divendres els esportistes tornaran a la serra de Tramuntana, però partint de Lloseta. Dissabte es disputarà el trofeu Pollença-Port d’Andratx i diumenge els ciclistes competiran pel trofeu de Platja de Palma-Palma. El recorregut total és de més de 800 quilòmetres.

Tindrà lloc del 26 al 30 de gener

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha participat en la presentació de la 31a edició del Challenge Ciclista a Mallorca, una competició que tindrà lloc del 26 al 30 de gener i en la qual participaran 25 equips i més de 300 corredors.

Durant l’acte, que s’ha duit a terme al Consolat de Mar, la presidenta ha ressaltat que «l’esport va lligat al turisme que volem i a molts dels valors que perseguim com a societat, com l’esforç, l’esperit de superació, el treball en equip o la sostenibilitat i el respecte pel territori i el paisatge». Amb aquesta prova «mostram al món el millor que tenim», ha afegit la presidenta, qui també ha mostrat el seu agraïment als patrocinadors, els amants del ciclisme, els ajuntaments i totes les persones que faran possible la celebració d’aquesta cursa.A %d blogueros les gusta esto: