Presenten l’Escola de Famílies, uns tallers de metodologies participatives

La intenció d’aquests tallers és oferir un esplai a les famílies on reflexionar, plantejar dubtes i pors i trobar eines educatives encoratjadores, a partit de metodologies participatives.

Els tallers que presentam tenen la intenció de donar resposta a les necessitats de les famílies del segle XXI. No hem d’oblidar que vivim a una de les èpoques amb un major trànsit d’informació, persones, fenòmens socials i ambientals i que això suposa un repte d’adaptació constant per a les famílies.

Tots els tallers  comptaran amb un espai de discussió obert per tal de formular els dubtes que en puguin sorgir.

Els tallers es duran a terme a l’auditori de l’Escola de Música. Cal fer inscripció prèvia al telèfon 971628018 o al e-mail educacio@andratx.cat; també directament al Casal C’an Riera de dilluns a divendres en horari de 10’00h a 14’00h i de 17’00h a 21’00h.

Els tallers van adreçats a totes les edats i cada una comptarà amb especialistes en la matèria.

Amb aquests tallers l’Ajuntament dona resposta a la demanda per segon any consecutiu de les APIMAS que es va proposar a un dels Consells Escolars Municipals manifestant el seu interès en organitzar aquesta escola de famílies.Previous post La Asociación de Gent Gran de Andratx y Port d’Andratx arranca motores
Next post Última jornada de participación del Consell con los ayuntamientos para elaborar la ley Serra