Autonòmic

Afers Socials i Esports convoca ajuts de 150.000 euros per a l’organització d’esdeveniments esportius d’alt nivell

Suposa un augment del 36,4% respecte de l’anterior convocatòria

Suposa un augment del 36,4% respecte de l’anterior convocatòria

N’estan excloses les entitats patrocinades per cases d’apostes o sales de joc

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, convoca ajuts per 150.000 euros per a l’organització i realització d’esdeveniments esportius d’alt nivell programats entre l’1 de novembre de l’any passat i el 31 d’octubre de 2022, ambdós inclosos.

Això representa un augment de 40.000 euros, un 36,4% respecte de la convocatòria anterior.

Per tercera convocatòria consecutiva, en queden excloses les entitats que rebin algun tipus d’ajut o patrocini d’empreses de cases d’apostes o de sales de joc, independentment de si aquest ajut s’utilitza o no per a cobrir les despeses de l’esdeveniment que sigui objecte de subvenció.

L’objecte de la convocatòria és donar suport als projectes d’especial rellevància que incideixin en la promoció de l’esport d’alt nivell, mitjançant l’organització d’esdeveniments esportius a les Illes Balears.

Poden ser beneficiaris d’aquestes subvencions els clubs esportius i les federacions esportives inscrits en el Registre d’Entitats Esportives de les Illes Balears, així com les delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles anotades en el mateix registre.

El termini per presentar les sol·licituds és fins al12 d’abril, després de la publicació de la convocatòria aquest dimarts en el BOIB. 


A %d blogueros les gusta esto: