Andratx

Andratx organitza una gran Diada-Concert Solidari a favor d’Ucraïna

La Diada tindrà lloc als voltants de l'Ajuntament d'Andratx (Castell de Son Mas) entre les 12:00 del migdia i les 00:00. Els concerts començaran a les 17 hores

La Diada tindrà lloc als voltants de l’Ajuntament d’Andratx (Castell de Son Mas) entre les 12:00 del migdia i les 00:00. Els concerts començaran a les 17 hores

L’Ajuntament d’Andratx, conjuntament amb tot el teixit associatiu i empresarial del Municipi d’Andratx, davant la necessitat humanitària ocasionada per la guerra d’Ucraïna i l’èxode massiu de refugiats, organitza el dissabte 26 de març una DIADA-CONCERT SOLIDARI per tal de recaptar fons per les ONG’s que fan feina damunt el terreny per tal de pal·liar els efectes ocasionats per la guerra.

El programa s’ha confeccionat gràcies a la implicació de totes les associacions, penyes, apimas, voluntaris, grups i comerços locals on gràcies a la seva generositat i aportacions es podran dur a terme les activitats de les quals en aquests moments podem destacar les següents, tot i que encara es van sumant més activitats, iniciatives i grups.

El programa s’inicia a les 12:00 amb una ballada de l’escola Aires d’Andratx i amb tot un espai organitzat per les APIMAS del municipi dedicat als més petits amb castells inflables, tallers, balls, pinta-cares…

Fideuada gegant per a més de 500 persones

Les penyes del Municipi ens oferiran una fideuada gegant al preu de 5€/plat per a més de 500 persones que es podrà menjar a les taules ubicades a la clastra de Son Mas.

A més hi haurà servei de bar i menjar durant tot el dia.

A les 17 hores, a la terrassa de Barba Roja, tindrem la zona de concerts on ja tenim tancats els següents grups que desinteressadament posen el seu granet d’arena: Pep Suassi i els electrodomèstics, Bruno Sotos, Aires d’Andratx, Jaume Anglada, Licata, Barrilete Cósmico, Andratx school Rock Experience, Banda de música Allegro, Rock-n-roll Big Brothers, … I altres que encara estan per confirmar i que anirem informant dia a dia. L’entrada als concerts tindrà un preu simbòlic de 5€ taquilla destinada íntegrament a la solidaritat.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar, i sortejos varis dels clubs esportius d’Andratx, així com, animació dels Dragomonis.

Col·laboradors: Aires d’Andratx, Escoleta aires d’Andratx, Club de Bàsquet Andratx, Penya Alcayata, Penya Pony Manso, Penya Els Amics, Penya el Puntazo, Club esportiu Andratx, Voramar Teatre, Microteatre, APIMAS del Municipi, Associació de músics d’Andratx, Sa Roqueta productions, Tres Picons, Caparrots de S’Arracó, Tercera Edat de S’Arracó, Fibló de Cap, Es Gerret, Dragomonis, Elsamex,Aprop Port d’Andratx, Comercial Bonet, Ca na Tonieta, Mesón Can Paco, Bar Parada, així com d’altres que es van sumant cada dia, i anirem ampliant informació.

Tots els fons recaptats seran entregats en nom del Municipi d’Andratx a ONG’s que treballen a Ucraïna.

Qualsevol grup, empresa, associació, grup de persones, voluntaris…que vulgui participar es pot posar en contacte amb la regidoria de Cultura, al telèfon 971628018 o a l’email cultura@andratx.cat.


A %d blogueros les gusta esto: