Andratx

Bollywood tria el municipi d’Andratx per filmar la superproducció Phataan

L’equip de coproducció Yash Films i la productora mallorquina Palma Pictures ha apostat per l’illa de Mallorca i, concretament diferents indrets de la costa andritxola

L’equip de coproducció Yash Films i la productora mallorquina Palma Pictures ha apostat per l’illa de Mallorca i, concretament diferents indrets de la costa andritxola

Tomeu Xamena, director de producció i production manager; Yousaf Bokhari, productor, line producer; Toni Bordoy, regidor de l’Ajuntament d’Andratx i Lucía Figarola, coordinadora de localitzacions.

La setmana passada, el regidor de Promoció Econòmica, Toni Bordoy, va visitar el rodatge de la pel·lícula Pathaan, que ha triat la localitat andritxola des Camp de Mar com a escenari d’aquesta gran producció del cinema made in Bollywood, la principal característica del qual és que té al ball com protagonista absolut de les seves pel·lícules. 

L’equip de coproducció Yash Films i la productora mallorquina Palma Pictures ha apostat per l’illa de Mallorca i, concretament diferents indrets de la costa andritxola, per centrar gran part del rodatge d’aquesta pel·lícula que protagonitzen el rei de  Bollywood, Shahrukh Khan, i la cotitzada actriu i model Deepika Padukone.

Pathan és un thriller de caire policíac i distòpic, amb escenes ambientades en llocs propers a l’Orient Mitjà. John Abraham interpretarà el paper d’un narcotraficant de renom, un vilà despietat que hauria matat la seva mare. Shah Rukh interpretarà el paper d’un agent de RAW i Deepika Padukone actuarà com a oficial de policia. 

Per aquesta filmació, es va escollir Camp de Mar i Port d’Andratx per rodar una coreografia amb més de 200 ballarines i ballarins illencs que van acompanyar l’elenc hindú durant quatre dies amb un importat desplegament tècnic i de personal que ha generat feina per a més de 400 treballadores i treballadors del gremi.

Toni Bordoy ha comentat que “és la segona vegada, en menys d’un any, que el nostre municipi rep una superproducció i que les sèries de televisió, pel·lícules o anuncis publicitaris són un magnífic aparador per donar a conèixer els nostres recursos turístics, com en aquest cas, emplaçaments tan característics com el Restaurant Illeta o el Beach Club Gran Folies”.


A %d blogueros les gusta esto: