02/12/2022

Bona Fira d’Andratx

S’agraeixen els esforços per mantenir el caliu i allò que en diem «fer poble» amb la programació d’activitats diverses

S’agraeixen els esforços per mantenir el caliu i allò que en diem «fer poble» amb la programació d’activitats diverses

En pocs dies, i si el ploure no ho impedeix, tindrà lloc la Fira d’Andratx. Que ja no és ni agrícola ni ramadera. Senzillament, és la Fira. Lluny queden els dies en que el passeig de Son Mas s’omplia de tractors d’alta gamma – el camp donava per comprar-los – o bestiar de diverses finques i «possessions» del terme. «Tempus fugit», i ara es tracta d’un altre tipus d’esdeveniment. Més lúdic, més social. Fins i tot més hedonista. Però ja és bo que no s’hagi deixat perdre. S’agraeixen els esforços per mantenir el caliu i allò que en diem «fer poble» amb la programació d’activitats diverses. En fi, bona Fira tinguem. I esperem que l’any qui ve la pista de descens en patinet que ha construït l’ajuntament a la zona verda de Son Mas ja estigui disponible. Salut! 

Gràcies.
Bernat Jofre i Bonet