Opiniones

No importa mirar «la que se avecina»

Els quals segueixen cobrant puntualment - això, que no falti - de l'erari públic. Mentrestant, segueixen comportant-se com a malcriats…

La ciutadania andritxola pot estar contenta. Un pic al mes, pot disfrutar d’un espectacle gratuït: els plenaris municipals.

No importa sintonitzar «La que se avecina» o «Los Picapiedra». Basta connectar-se a Internet i veure com els qui en teoria haurien de donar exemple acaben a insults i crits.

Lamentablement, la mensual demostració de males maneres ens arribarà a considerar Eugenio Hidalgo Garcés com un cavaller. El que hauria d’obrir pas a una necessària reflexió per part de tots els implicats.

Els quals segueixen cobrant puntualment – això, que no falti – de l’erari públic. Mentrestant, segueixen comportant-se com a malcriats i esbroncant-se en públic. Molt edificant.

No sé si els partits implicats tenen alguna solució, però és ben possible que si no fan res, el juny del 2023 poden sofrir les conseqüències de la seva inacció.

Sense ser un gran entès en política: de seguir aquesta tònica i aquests protagonistes de la vida política andritxola, l’abstenció pot ser significativa, així com l’adveniment de nous partits extremistes.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet


A %d blogueros les gusta esto: