28/11/2022

CE Andratx: la llei del futbol (i de la vida)

Ara, els laments no serveixen de res. Tan sols per a que els errors – si n’hi ha hagut -no es tornin a cometre…

La Lliga de Segona divisió RFEF ja ha acabat.

Malauradament, CE Andratx no ha pogut saber conservar la categoria. Per un punt, però així ha estat. Podem donar la culpa al factor arbitral – en part, així ha estat – , a les baixes de llarga durada ( també han influït bastant ) i, per damunt de tot, al baix pressupost amb que encarava el club aquesta aventura.

Ara, els laments no serveixen de res. Tan sols per a que els errors – si n’hi ha hagut -no es tornin a cometre. Veurem cares noves, unes altres ambicions i diferents plantejaments.

És possible que com a espectadors i espectadores ens hauríem de divertir més, no ho sabem. Però per damunt de tot, un prec: si es torna a passar pel cap jugar al futbol professional, fer-ho amb dobbers abastament. No amb uns de les partides més baixes de la categoria. L’altra, la de l’ Ejea, també ha davallat a Tercera Divisió.

I és que en futbol, com en moltes altres coses en la vida, els diners no fan la felicitat. Però ajuden molt.

Moltes gràcies.
Bernat Jofre i Bonet